ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین دست دوستی داد
«تری ویرتس»، فضانورد ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی و آندره شیله، متخصص تلهرباتیک در آژانس فضایی اروپا در هلند، نخستین دستدادن تاریخی تلهرباتیک بین فضا و زمین انجام دادند.
ایستگاه فضایی بینالمللی گرانترین شیء ساخت دست بشر
ایستگاه فضایی بینالمللی تا آوریل 2015، به عنوان گرانترین شیء ساخت دست بشر شناخته شده که نزدیک به 160 میلیارد دلار تا این زمان هزینه در بر داشته است.
ایستگاه فضایی با هزینه 100 میلیارد دلاری آمریکا ساخته شد و اروپا، روسیه، ژاپن و کانادا مابقی هزینه را پرداخت کردهاند.
برنامههای روسیه برای ساخت یک ایستگاه فضایی ملی تا سال 2023
رئیسجمهور روسیه طی یک برنامه پرسش و پاسخ زنده، از برنامههای کشورش برای ساخت یک ایستگاه فضایی مداری تا سال 2023 خبر داد. به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین در این برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در سال 2023 قصد داریم ایستگاه فضایی ملی را در مدار ایجاد کنیم. اگرچه این برنامهای برای آینده است، اما از نقطه نظر اقتصاد ملی کشور یک کار ضروری به شمار میرود.
بررسی بهکارگیری قارچ فضایی به جای ایستگاه فضایی بینالمللی
بسیاری از دانشمندان ناسا بر این باورند که ایستگاه فضایی بینالمللی به دلیل برخی کمبودها نظیر عمر بالا و بروز اشکالات فنی باید در آینده نزدیک جایگزین شود.
پژوهشگران یک شرکت آمریکایی به دنبال جایگزین کردن ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) با یک سازه غولپیکر به شکل قارچ هستند.
قرارداد جدید ناسا و روسیه برای انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی
سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکاسموس) و ناسا قصد دارند در پاییز یک قرارداد دیگر را برای استفاده از فضاپیماهای سایوز به منظور انتقال فضانوردان آمریکایی به ایستگاه فضایی بینالمللی امضا کنند. به گزارش ایسنا، این دو سازمان پیش از این قراردادی را برای ارسال فضانوردان به ایستگاه فضایی برای سال 2017 امضا کرده بودند و قرار است قراردادی با مضمون مشابه برای سال 2018 امضا شود.
مختصری از «ایستگاه فضایی بینالمللی» بدانیم
آی اس اس، یک ایستگاه فضایی است که پانزده کشور فعال در عرصه علوم هوا و فضا در آن تجربیاتشان را به آن اشتراک می گذارند. این ایستگاه در مدار زمین و در ارتفاع ۳۵۰ کیلومتری سطح زمین استقرار پیدا کرده است. ایده تشکیل آن در میانه های دهه هشتاد میلادی شکل گرفت. پنج آژانس فضایی عمده نیز درفعالیتهای مهم آن نقش دارند. ناسا، از ایالات متحده، روسکوموس از روسیه، ژاکسا از ژاپن، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا.
روسیه به فضانوردان آمریکا دست کمک دراز کرده است
سیاست از نظر جهانی بر فضانوردی نیز از جمله بر ایستگاه بینالمللی فضایی اثر می گذارد. هر چند که کرپراسیون موشکی- فضایی روسیه و ناسای آمریکا تلاش میکنند در امور سیاسی مداخله نکنند. ولی همیشه موفق نمی شوند. خطر گذشته نشان داد که فضانوردان و کشتیهای روسیه همیشه آماده اند در صورت لزوم به کمک آمریکایی ها شتافته و آنها را از فضا تخلیه کنند.
گزارش اعزام فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بینالمللی
بامداد روز دوشنبه، سه فضانورد تیم جدید فضانوردان ایستگاه بینالمللی فضایی به همراه فضاپیمای روسی با نام Soyuz TMA-15M که به وسیله راکت فضاپیمایی با همین نام حمل می شد، به مدار زمین فرستاده شد.
سه فضانورد عازم ایستگاه فضایی بینالمللی شدند+تصاویر
سه فضانورد روسی، آمریکایی و ایتالیایی با فضاپیمای سایوز روسیه به ایستگاه فضایی بینالمللی اعزام شدند.
این فضانوردان برای یک ماموریت ششماهه، ساعاتی پیش با فضاپیمای سایوز از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به ایستگاه فضایی بین المللی عزیمت کردند.